Tarieven

Een basis fotoshoot  kost € 50. Dat is inclusief 5 geretoucheerde foto’s, digitaal aangeleverd. De basis fotoshoot duurt ongeveer 30/40 minuten. Deze fotoshoot is van één persoon. Het kan zijn dat bij een basis fotoshoot meerdere personen op de foto willen, dit kost dan € 10 extra per persoon. NIEUW: Op verzoek wordt er na de fotosessie van alle gemaakte foto’s een video gemaakt en naar u verstuurd. De kosten hiervan zijn € 30.  Dat is een mooi aandenken en erg leuk om te delen met familie en vrienden. Aan de hand van deze video of via een beveiligde website kunt u zelf de 5 mooiste foto’s kiezen. De foto’s worden dan met hoge resolutie naar u verstuurd. Er worden tijdens de fotoshoot meer foto’s genomen dan de beloofde aantallen. Er is dus de mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden.

De fotoshoot kan naar behoefte uitgebreid worden.

  • Tijdens de fotoshoot is er de mogelijkheid om van outfits te veranderen.
  • Kinderfeestje? Kom even langs en laat deze mooie gebeurtenis vast leggen. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Wil je je favoriete foto’s laten afdrukken? Bijvoorbeeld op aluminium of canvas? Of wilt u er een mooi fotoboek van maken? Vraag naar de prijzen en mogelijkheden.
  • De bovenstaande tarieven zijn voor fotoshoots gemaakt in mijn fotostudio. Ik maak ook fotoshoots op locatie. De kosten hangen dan af van de omvang van de opdracht. Vraag een offerte aan.

 


Back to Top ↑